clinics

Informatie clinics

Heb je padel nog nooit gedaan en wil je het graag een keer proberen, dan kan je eenvoudig beginnen met een clinic. Op al onze locaties verzorgen wij clinics. Tijdens een clinic leggen wij de spelregels uit, zullen er een aantal basistechnieken worden uitgelegd en spelen we een kort wedstrijdje. Op die manier leer je in een relatief korte tijd veel over padel. 

Kennismakingsclinic
Bedrijfsclinic

Heb je een groep waarmee je graag een keer padel wilt proberen? Schrijf je dan in voor een clinic. 

Groepsgrootte: Een clinic bestaat meestal uit 4 tot 12 personen. We gaan uit van 4 tot 6 personen per trainer. Mocht een groep groter zijn, dan zullen er meer trainers aanwezig zijn. 

Duur clinic: De clinic zal meestal tussen de 60 en 90 minuten duren. 

Materiaal: Afhankelijk van de locatie zijn rackets te huur of te leen. 

Kosten: De kosten van een clinic zijn afhankelijk van de locatie, het aantal personen en tijdsduur. Wij maken graag een totaalprijs op maat voor je. 

Heb je geen groep voor een clinic en wil je toch graag padel proberen? Doe dan mee aan ons introductie event. Eens in de twee maanden organiseren we per locatie een introductie event. Iedereen kan hier makkelijk aan mee doen. Als je padel eens wilt proberen is dat perfect om mee te beginnen. Met een groep tussen de 4 en 12 personen kan je kennis maken met padel onder leiding van een trainer. 

Groepsgrootte: Een bedrijfsclinic kan in overleg tot 50 personen gegeven worden. 

Lesduur: De lesduur van een bedrijfsclinic is tussen de 60 en 120 minuten. 

Kosten: De kosten van een clinic zijn afhankelijk van de locaties, het aantal personen en tijdsduur. Wij maken graag een totaalprijs op maat voor je. 

Overig: In overleg is het mogelijk om een totaalpakket te nemen, inclusief hapjes en drankjes. 

Inschrijven clinic