TP Warmenhuizen

Algemene informatie

We bieden bij TP Warmenhuizen een lessenreeks van 9 lessen aan. Deze lessenreeks wordt gegeven in de avonduren of in het weekend. Het is ook mogelijk om in overleg minder lessen te volgen, maar de reguliere lessenreeks van 9 lessen zal voorrang hebben. Overdag worden ook lessen gegeven, deze zijn flexibeler in te plannen. De lesgroep bestaat in de meeste gevallen uit 4 personen. Je kan je individueel inschrijven voor de lessenreeks van 9 lessen, dan proberen wij medespelers te zoeken. Het is ook mogelijk om op te geven in een groep. Je kan individueel les volgen, met twee personen, drie personen of met vier personen. Het overzicht met de lesweken voor de lessenreeks is hieronder te vinden. De inschrijving voor de reeks gaat via het platform. Als de reeks bezig is, dan kijken we onderling naar de mogelijkheden om zo snel mogelijk lessen te volgen. 

Reeks lengte

9 lessen

Lidmaatschap

Niet verplicht (zie kosten calculator)

Lesdag

Donderdag

Inschrijving reeks

Geopend

Kosten lessenreeks

De kosten zijn inclusief BTW. De kosten zijn afhankelijk van het aantal personen, jeugd/volwassenen en de beschikking over een lidmaatschap bij TP Warmenhuizen. Hieronder kan je de kosten per persoon uitrekenen door de verschillende variabelen aan te klikken. 

Het is mogelijk om kortere lessenreeksen te volgen dan de 9 lessen van de reguliere lessenreeks. Dat zal dan onderling besproken worden en zal om de reguliere lessenreeks heen gepland worden. De reguliere lessenreeks van 9 lessen heeft voorrang. In de daluren zijn kortere lessenreeksen het meest voorkomend.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Prijs calculatie TP Warmenhuizen
Overzicht
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Your service request has been completed!
We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Betaalmethode: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}

lesweken kalender

Trainer

Inschrijven jeugdlessen

De jeugdlessen worden gegeven vóór de volwassen lessen. De lessen zullen voornamelijk zijn tussen 16:00 en 18:00. De lessenreeks voor jeugd bestaat uit 9 lessen. De kosten voor jeugdlessen zijn hierboven bij de calculator te berekenen. Individueel opgeven is mogelijk, maar we zijn afhankelijk van andere individuele inschrijvingen om een groep te kunnen vormen. Het kan handig zijn om zelf een jeugdgroep van vrienden/vriendinnen te vormen, om zo de kansen op een snelle plaatsing voor lessen te vergroten. 

komende events

Locatie

Datum

Tijd

Eventtype

Eventtype

funtoernooi

Elke paar maanden organiseren we een funtoernooi. Bij een funtoernooi worden vaak drie korte wedstrijdjes gespeeld van ongeveer 25 minuten. Plezier staat centraal bij dit event.

Kennismakingsclinic

Eens in de twee maanden organiseren we per locatie een introductie event. Als je padel eens wilt proberen is dat perfect om mee te beginnen. Met een groep tussen de 4 en 12 perosnen kan je kennis maken met padel onder leiding van een trainer.

King of the court/clinic

Per locatie zullen er king of the court toernooitjes georganiseerd worden in combinatie met een trainer, zodat er ook een clinic gevolgd kan worden. Zo kan je op een leuke manier spelen met anderen en ook nog beter worden door de trainer.

jeugdevent

Padel is natuurlijk ook voor de jeugd en daarom organiseren we speciale evenementen voor jeugd. Binnenkort meer informatie voor de jeugdevents.

Thema training

Thema trainingen zijn lessen van 60 minuten waarbij er één thema centraal staat. Dit kan een bepaalde padel slag zijn. Deze slag wordt dan goed onder de loep genomen.

FAQ

Ja deze worden ingehaald, zie hieronder de voorwaarden.

9 weekse lessenreeks

Er zijn inhaalweken gepland voor de 9 lessen. Mocht een les door omstandigheden niet doorgaan, dan wordt deze doorgeschoven naar een inhaalweek. We streven om 9 lessen te geven, er zijn 8 gegarandeerde lessen. Op het moment dat er minder dan 8 lessen mogelijk zijn dan worden de tekort lessen gerestitueerd tot aan het aantal gegarandeerde lessen.

18 weekse lessenreeks

Er zijn inhaalweken gepland voor de 18 lessen. Mocht een les door omstandigheden niet doorgaan, dan wordt deze doorgeschoven naar een inhaalweek. We streven om 18 lessen te geven, er zijn 16 gegarandeerde lessen. Op het moment dat er minder dan 16 lessen mogelijk zijn dan worden de tekort lessen gerestitueerd tot aan het aantal gegarandeerde lessen.

Ja, er is een mogelijkheid voor compensatie mits er in samenspraak met Potjepadel is besloten dat er voldoende lessen gemist worden door blessure, waardoor compensatie de enige mogelijkheid is.

Op de pagina voor het inschrijven van lessen bij de desbetreffende locatie is te zien welke weken er les zijn en welke feestdagen er zijn waardoor er lessen uitvallen.

De kosten voor een lessenreeks hangen af van de trainer en het aantal van de lessen. Klik bij de pagina ‘inschrijven’ op de desbetreffende locatie, dan zullen de prijzen van de lessen te zien zijn.

Je kan je individueel inschrijven. Potjepadel gaat dan op zoek naar andere individuele inschrijvingen om een groep te vormen. Er is echter geen garantie dat er een groep gevormd kan worden. De kosten kunnen eventueel afwijken wanneer er een groep gevormd wordt van minder dan 4 personen.

De planning van de reguliere lessen zal 1 a 2 weken voor de start van de reeks bekend gemaakt worden via de mail.

De rackets voor een clinic zijn bij onze verenigingen te leen en bij onze commerciele centra te huur.

Ja, er worden lessen voor jeugd aangeboden. De prijzen van de lessen zijn te zien bij de verschillende locaties.

Ja dat kan! Vul het contactformulier in, zodat we de padelles kunnen inplannen.