t.p.v. elckerlyc

De trainer op locatie

Tymo Berger

Mede eigenaar | Trainer

Giovanni Bos

Mede eigenaar | Trainer

Jeroen van Splunter

Trainer T.P.V. Elckerlyc

over t.p.v. elckerlyc

Welkom bij Tennis- en Padelvereniging Elckerlyc. Adres: De Dop, Van IJsendijkstraat 64, 1442 CR Purmerend. Hier kan je lessen, clinics en bedrijfsuitjes boeken. Hieronder kan je in het formulier je aanmelden voor een clinic of een lessenreeks. 

Tennisvereniging Elckerlyc is opgericht op 31 augustus 1975. Sinds 2017 is Elckerlyc in het bezit van twee prachtige padelbanen. Op dit moment wordt er bij T.P.V. Elckerlyc gespeeld op 10 tennis banen en 2 padel banen. Na aanleg waren het in eerste instantie de bestaande tennisleden die een uitstapje maakten naar de padelbanen om deze ‘nieuwe’ sport te proberen. In de tussentijd is padel heel populair geworden bij T.P.V. Elckerlyc. Er zijn nu ongeveer 95 tennisleden die regelmatig gebruik maken van de padel banen en de sporten afwisselen. Daarnaast zijn er meer dan 100 leden die bij T.P.V. Elckerlyc lid zijn geworden voor padel. Aangezien de aanmeldingen blijven komen en wij geen ledenstop willen instellen is in de ALV van 28 januari jl besloten dat we gaan uitbreiden met 3 padelbanen.

 

Van de 10 tennisbanen zijn 8 banen roodzand kunstgras en 2 kunstgras. De 2 kunstgras banen worden in het voorjaar van 2022 omgebouwd naar 3 padel banen. T.P.V. Elckerlyc wordt dus uitgebreid naar 5 padelbanen. 

Bekijk de socials van t.p.v. elckerlyc

locatie