TPv de rijp

Welkom bij TPV De Rijp. Adres: Jan Ploegerlaan 3, 1483 VR  De Rijp.
Ons tennispark is gelegen achter sporthal De Oosterven. Je kunt gebruik maken van de parkeerplaats bij de sporthal.

De vereniging bestaat al sinds 1975, maar vanaf 2022 gaat er veel veranderen: onze 6 gravelbanen bouwen wij om naar 4 Matchclay-banen en 4 padelbanen. Dat betekent dat je vanaf september 2022 bij ons het hele jaar door kunt tennissen en padellen! Al onze banen zijn voorzien van duurzame ledverlichting, waardoor je ook prima ’s avonds kunt spelen.

Potjepadel zal de padelclinics en –lessen bij ons verzorgen. Je kunt je alvast inschrijven voor twee proeflessen padel. Wil je meer? Word dan lid van de vereniging. Kijk voor meer informatie op www.tpvderijp.nl.

9 lessen volwassen

Trainer: Huub
112,50
p.p.
  • Aantal personen: 4
  • Aantal lessen: 9
  • Duur: 60 minuten

9 lessen volwassen

Trainer: Menno
135,00
p.p.
  • Aantal personen: 4
  • Aantal lessen: 9
  • Duur: 60 minuten

De trainer op locatie

Mijn naam is Huub van Essen, en ik ben 21 jaar oud. Afgelopen mei heb ik mijn 14-weekse padelopleiding met veel plezier afgerond. Ik volg de opleiding Sport, Management & Ondernemen aan de HvA.

Ik vind het waanzinnig leuk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het niveau van padel spelers. Daarnaast vind ik het leuk om tips te geven om spelers nieuwe technieken aan te leren en tactische keuzes te laten maken.

Verder kun je mij altijd aanspreken om een praatje te maken over verschillende sporten.

Ik zie je graag terug op de padelbaan!

Inschrijven lessen/clinics

Bekijk de socials van TPv de rijp