padeldam

Hoe werken de lessen?

Algemene informatie

We bieden bij Padeldam een lessenreeks van 4 lessen aan. Deze lessenreeks wordt gegeven in de avonduren of in het weekend.  Overdag worden ook lessen gegeven, deze zijn flexibeler in te plannen. De lesgroep bestaat in de meeste gevallen uit 4 personen. Je kan je individueel inschrijven dan proberen wij medespelers te zoeken. Het is ook mogelijk om op te geven in een groep. Je kan individueel les volgen, met twee personen, drie personen of met vier personen. Het overzicht met de lesweken voor de lessenreeks is hieronder te vinden. Als de reeks bezig is, dan kijken we onderling naar de mogelijkheden om zo snel mogelijk lessen te volgen. 

Reeks lengte

4 lessen

Lidmaatschap

Niet verplicht

Lesdagen

Maandag t/m zaterdag

Inschrijven lessen

Zou je graag lessen willen volgen? In het formulier kan je je inschrijven voor de 4 weekse lessenreeks. Vul je gegevens in bij het formulier. In het formulier kan je je beschikbaarheid en je medespelers opgeven. We zullen kijken naar de lesmogelijkheden en zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen. 

Wat zijn de kosten voor lessen?

Kosten

De kosten zijn inclusief BTW. De kosten zijn afhankelijk van het aantal personen, jeugd/volwassenen, de lestijd in piek/daluren en overdekt/buiten les. Hieronder kan je de kosten per persoon uitrekenen door de verschillende variabelen aan te klikken. 

Het is mogelijk om kortere lessenreeksen te volgen dan de 9 lessen van de reguliere lessenreeks. Dat zal dan onderling besproken worden en zal om de reguliere lessenreeks heen gepland worden. De reguliere lessenreeks van 9 lessen heeft voorrang. In de daluren zijn kortere lessenreeksen het meest voorkomend.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Prijs calculatie padeldam reeks
Summary
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Heb je een promotiecode?
Promocode Verberg Toon

Bij welke trainer kan ik lessen volgen?

Trainers

Hoe zit het met jeugdlessen?

Jeugdlessen

De jeugdlessen worden gegeven vóór de volwassen lessen. De lessen zullen voornamelijk zijn tussen 16:00 en 18:00. De lessenreeks voor jeugd bestaat uit 9 lessen. De kosten voor jeugdlessen zijn hierboven bij de calculator te berekenen. Individueel opgeven is mogelijk, maar we zijn afhankelijk van andere individuele inschrijvingen om een groep te kunnen vormen. Het kan handig zijn om zelf een jeugdgroep van vrienden/vriendinnen te vormen, om zo de kansen op een snelle plaatsing voor lessen te vergroten. 

We organiseren ook

events

Stappenplan events

Stap 1

Klik op de ‘filters’ button, hiermee kan je filteren op locatie. 

Stap 2

Klik op ‘evenement locatie’ en klik hier de locatie aan waar je de evenementen van wilt inzien. 

Stap 3

Klik op de blauwe button ‘meer info’, nu krijg je de informatie te zien over de evenementen. 

Stap 4

Wil je graag meedoen? Klik dan op ‘boek event’. Nu dien je je gegevens in te vullen. 

Stap 5

Afhankelijk van de kosten van het evenement zal er direct afgerekend worden.

Wat zijn de meest gestelde vragen?

FAQ

Ja deze worden ingehaald, zie hieronder de voorwaarden.

9 weekse lessenreeks

Er zijn inhaalweken gepland voor de 9 lessen. Mocht een les door omstandigheden niet doorgaan, dan wordt deze doorgeschoven naar een inhaalweek. We streven om 9 lessen te geven, er zijn 8 gegarandeerde lessen. Op het moment dat er minder dan 8 lessen mogelijk zijn dan worden de tekort lessen gerestitueerd tot aan het aantal gegarandeerde lessen.

18 weekse lessenreeks

Er zijn inhaalweken gepland voor de 18 lessen. Mocht een les door omstandigheden niet doorgaan, dan wordt deze doorgeschoven naar een inhaalweek. We streven om 18 lessen te geven, er zijn 16 gegarandeerde lessen. Op het moment dat er minder dan 16 lessen mogelijk zijn dan worden de tekort lessen gerestitueerd tot aan het aantal gegarandeerde lessen.

Ja, er is een mogelijkheid voor compensatie mits er in samenspraak met Potjepadel is besloten dat er voldoende lessen gemist worden door blessure, waardoor compensatie de enige mogelijkheid is.

Op de pagina voor het inschrijven van lessen bij de desbetreffende locatie is te zien welke weken er les zijn en welke feestdagen er zijn waardoor er lessen uitvallen.

De kosten voor een lessenreeks hangen af van de trainer en het aantal van de lessen. Klik bij de pagina ‘inschrijven’ op de desbetreffende locatie, dan zullen de prijzen van de lessen te zien zijn.

Je kan je individueel inschrijven. Potjepadel gaat dan op zoek naar andere individuele inschrijvingen om een groep te vormen. Er is echter geen garantie dat er een groep gevormd kan worden. De kosten kunnen eventueel afwijken wanneer er een groep gevormd wordt van minder dan 4 personen.

De planning van de reguliere lessen zal 1 a 2 weken voor de start van de reeks bekend gemaakt worden via de mail.

De rackets voor een clinic zijn bij onze verenigingen te leen en bij onze commerciele centra te huur.

Ja, er worden lessen voor jeugd aangeboden. De prijzen van de lessen zijn te zien bij de verschillende locaties.

Ja dat kan! Vul het contactformulier in, zodat we de padelles kunnen inplannen.