My Padel club

Hoe werken de lessen?

Algemene informatie

We bieden bij My Padel Club een lessenreeks van 10 lessen aan. Deze lessenreeks wordt gegeven in de avonduren, overdag door de weeks of in het weekend. Het is ook mogelijk om in overleg minder lessen te volgen, maar de reguliere lessenreeks van 10 lessen zal voorrang hebben. Overdag worden ook lessen gegeven, deze zijn flexibeler in te plannen. De lesgroep bestaat in de meeste gevallen uit 4 personen. Je kan je individueel inschrijven voor de lessenreeks van 10 lessen, dan proberen wij medespelers te zoeken. Het is ook mogelijk om op te geven in een groep. Je kan individueel les volgen, met twee personen, drie personen of met vier personen. Het overzicht met de lesweken voor de lessenreeks is hieronder te vinden. Als de reeks bezig is, dan kijken we onderling naar de mogelijkheden om zo snel mogelijk lessen te volgen. 

Reeks lengte

10 lessen

Lidmaatschap

Niet verplicht

Lesdagen

Maandag t/m zaterdag

Inschrijven

Lessen

De inschrijving voor de reeks is gesloten, je kan je hieronder opgeven, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is!

Welke weken zijn de lessen?

Leskalender

Leer snel padel

voorjaar deel 1

Ik wil les, en nu?

Stappenplan

Stap 1
We maken gebruik van 9 weekse lessenreeksen en 18 weekse lessenreeksen. Het aantal lessen is locatie afhankelijk. Inschrijven voor lessen voor de reguliere lessenreeksen gaat via de inschrijfformulieren.
Inschrijven
Stap 2
Je kan je in het formulier als nieuwe speler of groep aanmelden of als je al les hebt gehad. Mocht je je individueel opgeven, dan kijken wij of we een groep voor je kunnen vormen als we meer individuele inschrijvingen hebben. Je geeft in het formulier ook je week beschikbaarheid op. Je zal les krijgen op dezelfde dag en tijdstip voor de gehele lessenreeks.
Inschrijven
Stap 3
Wij verzamelen de inschrijvingen en als de deadline van de inschrijving is verstreken zullen wij de planning gaan maken. Tussen de deadline van de inschrijving en het starten van de reeks zit 3 weken. In die weken zullen we contact opnemen met je als we dat nodig achten. Eén week voor de start van de reeks zullen we de planning aan iedereen versturen en hoor je op welke dag en tijdstip je de lessen zal volgen.
Inschrijven
Stap 4
De trainer zal een whatsappgroep aanmaken als de indeling bekend is. Zo kan de trainer eventueel lessen afmelden als dat nodig is.
Inschrijven
Vorige slide
Volgende slide

Wat zijn de kosten voor lessen?

Kosten

De kosten zijn inclusief BTW. De kosten zijn afhankelijk van het aantal personen, jeugd/volwassenen, de lestijd in piek/daluren en het niveau van de trainer. Bij Potjepadel gebruiken we voor leerlingen 5 niveaus, om zo goed mogelijk de lesgroepen te kunnen indelen per niveau. Een trainer met niveau 5 zal spelers die niveau 4 en niveau 5 zijn trainen. Hieronder kan je de kosten per persoon uitrekenen door de verschillende variabelen aan te klikken. 

Het is mogelijk om kortere lessenreeksen te volgen dan de 9 lessen van de reguliere lessenreeks. Dat zal dan onderling besproken worden en zal om de reguliere lessenreeks heen gepland worden. De reguliere lessenreeks van 9 lessen heeft voorrang. In de daluren zijn kortere lessenreeksen het meest voorkomend.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Prijs calculatie My Padel Club
Summary
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Heb je een promotiecode?
Promocode Verberg Toon

Bij welke trainer kan ik lessen volgen?

Trainers

Coming soon

Trainer My Padel Club

Coming soon

Trainer My Padel Club

Hoe zit het met jeugdlessen?

Jeugdlessen

De jeugdlessen worden gegeven vóór de volwassen lessen. De lessen zullen voornamelijk zijn tussen 16:00 en 18:00. De lessenreeks voor jeugd bestaat uit 9 lessen. De kosten voor jeugdlessen zijn hierboven bij de calculator te berekenen. Individueel opgeven is mogelijk, maar we zijn afhankelijk van andere individuele inschrijvingen om een groep te kunnen vormen. Het kan handig zijn om zelf een jeugdgroep van vrienden/vriendinnen te vormen, om zo de kansen op een snelle plaatsing voor lessen te vergroten. 

We organiseren ook

events

Stappenplan events

Stap 1

Klik op de ‘filters’ button, hiermee kan je filteren op locatie. 

Stap 2

Klik op ‘evenement locatie’ en klik hier de locatie aan waar je de evenementen van wilt inzien. 

Stap 3

Klik op de blauwe button ‘meer info’, nu krijg je de informatie te zien over de evenementen. 

Stap 4

Wil je graag meedoen? Klik dan op ‘boek event’. Nu dien je je gegevens in te vullen. 

Stap 5

Afhankelijk van de kosten van het evenement zal er direct afgerekend worden.

Wat zijn de meest gestelde vragen?

FAQ

Ja, er is een mogelijkheid voor compensatie mits er in samenspraak met Potjepadel is besloten dat er voldoende lessen gemist worden door blessure, waardoor compensatie de enige mogelijkheid is.

Op de pagina voor het inschrijven van lessen bij de desbetreffende locatie is te zien welke weken er les zijn en welke feestdagen er zijn waardoor er lessen uitvallen.

De kosten voor een lessenreeks hangen af van de trainer en het aantal van de lessen. Klik bij de pagina ‘inschrijven’ op de desbetreffende locatie, dan zullen de prijzen van de lessen te zien zijn.

Je kan je individueel inschrijven. Potjepadel gaat dan op zoek naar andere individuele inschrijvingen om een groep te vormen. Er is echter geen garantie dat er een groep gevormd kan worden. De kosten kunnen eventueel afwijken wanneer er een groep gevormd wordt van minder dan 4 personen.

De planning van de reguliere lessen zal 1 a 2 weken voor de start van de reeks bekend gemaakt worden via de mail.

De rackets voor een clinic zijn bij onze verenigingen te leen en bij onze commerciele centra te huur.

Ja, er worden lessen voor jeugd aangeboden. De prijzen van de lessen zijn te zien bij de verschillende locaties.

Ja dat kan! Vul het contactformulier in, zodat we de padelles kunnen inplannen.